"CANCELLED"


PERSBERICHT: Gemeenten van politiezone Vlaamse Ardennen verbieden alle evenementen en activiteiten van verenigingen

In de gemeenten van de politiezone Vlaamse Ardennen zijn alle evenementen en activiteiten van verenigingen verboden. “Dit is een moeilijke beslissing, maar we kunnen niet anders als we de coronabesmettingen in onze regio willen doen dalen”, zegt de intergemeentelijke veiligheidscel.

 

De intergemeentelijke veiligheidscel van de gemeenten van de politiezone Vlaamse Ardennen (Oudenaarde, Kluisbergen, Kruisem en Wortegem-Petegem) hebben bijkomende maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. “We vragen aan alle verenigingen om hun activiteiten en evenementen, waaronder de verkoop van kaarten voor afhaalinitiatieven en het leveren van maaltijden, op te schorten tot en met 3 januari 2021. We beseffen dat deze maatregel zwaar zal doorwegen op onze verenigingen. Het verenigingsleven heeft namelijk een belangrijke rol in het sociaal leven binnen onze gemeenten. Maar de zorgsector staat onder grote druk en onze volksgezondheid staat nu op het spel. We hebben daardoor geen andere keuze dan deze maatregelen te nemen”, zegt de intergemeentelijke veiligheidscel.

 

Ook alle georganiseerde indooractiviteiten voor kinderen jonger dan 13 jaar kunnen niet meer doorgaan. “Ongeacht de leeftijd van de deelnemers kunnen we deze activiteiten helaas niet meer toelaten op ons grondgebied. Schoolse of buitenschoolse activiteiten van het leerplichtonderwijs en reeds goedgekeurde sportkampen kunnen wel nog plaatsvinden”, zegt de intergemeentelijke veiligheidscel. Deze maatregel geldt alvast tot 13 december.

 

“Op regelmatige tijdstippen zullen we deze maatregelen evalueren. Dit zijn drastische maatregelen maar ook in onze regio is de situatie ernstig. De gezondheid van iedereen primeert op dit ogenblik, net zoals de ondersteuning van onze zorgsector. Steun onze zorgsector, bescherm ieders gezondheid en hou je aan de maatregelen”, roept de intergemeentelijke veiligheidscel op.

Steun KSV Oudenaarde in deze moeilijke periode en Bubbel samen met ons!

“BUBBELEN MET KSVO-WEEKEND”, 21 en 22 November!


Heerlijk dagverse maaltijden voor u bereid door restaurant De Hooiopper in Elsegem.

Bestellen kan via deze link: https://bit.ly/3jZmePT  Of u kan steeds terecht bij onze bestuursleden.Wij danken u en eet alvast smakelijk!

#ksvoudenaarde #bubbelen #takeaway #samentegencorona

 


Wedstrijd

zaterdag 13/02 om 20u00

KSC DIKKELVENNE

V/S

K.S.V.O.


Stand

1

KVK Ninove

4

12

2

KRC Gent

4

8

3

K.S.V.O

4

7

4

KFC Sparta Petegem

3

6

4

RC Harelbeke

4

6

4

KSC Dikkelvenne

4

6

4

KFC Merelbeke

4

6

8

KSC Lokeren-Temse

3

5

8

Olsa Brakel

3

5

10

KSV Zwevezele

3

4

11

KVV Zelzate

3

3

12

KSK Ronse

4

2

12

RFC Wetteren

4

2

14

KSCT Menen

3

1

14

KVK Westhoek

4

1

14

FC Gullegem

4

1

Kalender

13/02

20u00

KSC DIKKELVENNE

K.S.V.O.

Topscorers

1

Kristof Verspeeten

3

2

Jochen Van Waeyenberghe

2

3

Jesse Martens

1

3

Jelle Belmans

1

3

Lorenzo Heirwegh

1

3

Olivier Verstraete

1