KSVO 3-0 VW HAMME De beloften van KSVO zijn kampioen. Na een 3-0 zege tegen VW Hamme mochten de spelers na de wedstrijd de champagne ontkurken en na een knap seizoen een feestje bouwen. De 150 toeschouwers zagen trouwens een leuke wedstrijd, al waren de jonge KSVO-ers aanvankelijk overmand door de zenuwen. Bij de eerste tegenprik besloot Laacheri tegen de deklat. Toen De Rauw alleen op doelman Jonas Uytterhaegen mocht afgaan, mikte hij gelukkig voor de thuisploeg naast. Na 20 minuten geraakte een technisch sterk KSVO echter ook zelf aan kansen. Eerst kon captain Bryckx Meuleman net niet goed bij een vrijschop van Jochen Van Wambeke. Vervolgens pakte de doelman een schot van Jasper Piers. Op het half uur haalde Meuleman uit. Zijn bal spatte uit op de onderkant van de lat en dan al dan niet over de doellijn. Tien minuten later was daartoe echter geen twijfel toen Jochen Van Wambeke op een diepe bal doelman Vanhaver kansloos liet. Na de rust trapte Tibo Van De Walle een voorzet van Gilles Van Waeyenberghe over. Na een fout op Mathieu D’Hoore ging de bal op de stip. Bryckx Meuleman klaarde de klus met klasse. De thuisploeg timmerde nog meerdere mooie aanvallen in elkaar. Een mooi ingestudeerde vrijschop werd via een tussenstation een bedrijvige Gilles Van Herreweghe op rechts door Van De Walle ei-zo-na binnengekopt, maar een verdediger redde voor de doellijn. De bezoekers reageerden met twee vrijschoppen van Van Boven: de eerste ging net over; de tweede werd knap gepakt door doelman Uytterhaegen. Tussenin strandde een krul van Lorenzo Van Hoolandt op de doelman, die vervolgens een schot van D’Hoore in hoekschop werkte. Het was slechts uitstel want na een knappe 1-2 legde Jochen Van Wambeke met een pareltje de eindstand vast. Jeugdvoorzitter Kurt Vandeputte kon de champagne uit de frigo’s halen. De verdiende titel voor onze collectief sterke beloftenploeg was immers een feit. (gb) Doelpunten: 41’ Jochen Van Wambeke 1-0, 52’ Bryckx Meuleman 2-0 (pen.) en 77’ Jochen Van Wambeke 3-0 KSVO: Jonas Uytterhaegen, Bryckx Meuleman, Stan Verhauwaert, Pieter Vandenabeele, Mathieu D’Hoore, Cem Seven, Gilles Van Herreweghe (85’ Redert Van Den Berghe), Jasper Piers (70’ Robin De Smet), Tibo Van De Walle, Jochen Van Wambeke (83’ Miel Grawet), Lorenzo Vanhoolandt (75’ Branko Baert).