Doelman Sören Dutoit mag gerust de pechvogel van de afgelopen 2 seizoenen worden genoemd. Eind juni 2019 scheurde hij tijdens de opwarming voor de 1ste oefenmatch tegen RE Mouscron, zijn achillespees. KSVO moest op zoek naar een nieuwe doelman. Sören stond voor een lange revalidatie, maar op karakter vocht hij terug en op 22 februari vorig jaar, zat hij al op de bank voor de match tegen FC Gullegem. Ook de week erna zat hij op de bank op bezoek bij SK Sint-Niklaas, de laatste match die werd gespeeld voordat de competitie voortijdig werd stopgezet. Hij werd ondertussen ‘papa’ en begon met verse moed en volledig hersteld aan het intussen gecancelde seizoen. Maar half augustus sloeg het noodlot opnieuw toe: eenzelfde letsel, maar nu aan het andere been. Sören moest opnieuw van nul beginnen: dezelfde operatie, dezelfde lijdensweg, dezelfde revalidatie…
De revalidatie is goed verlopen en Sören is in principe opnieuw wedstrijdklaar om de gezonde sportieve strijd met onze jonge doelman Gillian Verbrugge aan te gaan.
Sören is ondertussen een echte clubman geworden en de liefde is duidelijk wederzijds, want KSVO heeft er alle vertrouwen in, dat hij ook deze tegenslag overwint en opnieuw zijn oude niveau haalt.

Blij dat je aan boord blijft, Sören, en hopelijk mag je na deze 2 pechseizoenen nog veel voetbalvreugde beleven bij KSVO!