Deel 2: het extra sportieve

Naast het sportieve willen wij het komend seizoen ook nog meer inzetten op het extra-sportieve. Daarom willen we het komende seizoen het project “Waarden-Normen-Discipline”, in het leven roepen. Wij willen als club een voortrekkersrol gaan vervullen. Afspraak is dat wij als KSV Oudenaarde samen met alle leden van de club scherp zullen letten op het naleven van de gemaakte afspraken met betrekking tot dit project. Deze afspraken zullen tot uiting komen in een aantal uniforme en een aantal vereniging specifieke gedragsregels. Deze regels zijn er niet zomaar, maar zorgen ervoor, dat iedereen weet wat er van hem/ haar verwacht wordt, zodat alles in goede harmonie verloopt. De jeugdafdeling en fanionteam moeten een visitekaartje zijn van KSV Oudenaarde.

Niet onbelangrijk voor onze club, is het goede nieuws betreffende het sportcomplex. Er is het afgelopen seizoen en zeker de voorbije weken heel veel duidelijk geworden. Zoals jullie wellicht hebben vernomen of gelezen in de diverse media is uiteindelijk een voorstel van het stadsbestuur, omtrent de sportsite in het algemeen, unaniem aangenomen door het college en de gemeenteraad van Oudenaarde.

Wat houd dit voorstel concreet in?

Een nieuw skatepark wordt aangelegd tegen het voorjaar 2023.
- Op het gewezen rugbyveld komt het nieuwe atletiekstadion, dat losgekoppeld wordt van het voetbalgebeuren.
- Het baseballcomplex zal zijn vaste stek krijgen voor het petanque-complex (huidige D en E-terrein) en de Finse piste wordt heraangelegd tussen en in de site van het atletiekstadion en het baseballcomplex
- Het nieuwe voetbalcomplex met 1 hoofdterrein en 3 oefen- of jeugdterreinen, wordt voorzien waar het A- en B-terrein zich momenteel bevindt. 1 of 2 terreinen worden aangelegd in kunstgras. Het wordt een volledige nieuwbouw waarin de nodige voorzieningen zullen aanwezig zijn zoals kleedkamers, kantine, materiaalruimtes, bureel, vergaderzaal en uiteraard een tribune.

In samenspraak met alle betrokken partijen, wordt thans gewerkt aan de opmaak van een projectdefinitie, waarin alle wensen en verplichtingen zullen opgenomen worden. Daarna zal een ontwerpteam aangesteld worden voor de verwezenlijking van de concrete plannen van deze sportsite. Uiteraard houden we jullie op de hoogte zodra hier meer nieuws over bekend is.

We kijken de toekomst hoopvol tegemoet en zijn uiteraard heel tevreden met dit voorstel. De verdere uitwerking zal nog wel niet voor onmiddellijk zijn, althans niet voor de voetbalsite, maar dit heeft ons de kans om intussen verder te werken om dit zo goed mogelijk in te vullen, samen met de bevoegde Sportdienst van onze stad.
Ik kan u hierbij tevens melden dat KSVO en KSVO-jeugd zich verder blijven ontwikkelen op sociale media (website, FB, Instagram) en dat wij ook ons abonnement van het online beheers-platform “Pro Soccer Data” hebben vernieuwd voor 5 jaar.  Een zware investering waarvan we overtuigd zijn, dat deze zal bijdragen tot het nog efficiënter uitwisselen van info en gegevens, alsook een gecentraliseerde planning en spelersadministratie, intuïtieve training en wedstrijdrapportering. We hebben tevens een nieuw camerasysteem aangekocht om de wedstrijden nog beter te kunnen filmen en analyseren. En ook online betalen zal vanaf de aanvang van het seizoen mogelijks zijn in onze kantines.

Zoals jullie kunnen lezen, blijven we hard werken voor en achter de schermen, om onze werking nog beter te maken. Om het dagdagelijkse reilen en zeilen van onze club te garanderen, zijn er vele handen nodig. Daarom doet het ons veel plezier dat een aantal ouders zich willen engageren om ons jeugdbestuur te versterken. Uiteraard zijn er altijd helpende handen welkom, zowel in het bestuur, of als losse medewerker. 

Ik wens u allemaal een fijne vakantie, maar vooral ook een goed en spannend seizoen 2022-2023 toe.

Namens KSV Oudenaarde
Kurt Vandeputte
Voorzitter

 



zaterdag 06/04 om 19u30

K.S.V.O.

V/S

KFC Mandel United


06/04

19u30

K.S.V.O.

-

KFC Mandel United

14/04

15u00

RC. Harelbeke

-

K.S.V.O.

20/04

19u30

K.S.V.O.

-

KM Torhout

28/04

15u00

K.S.V.O.

-

Jong Essevee

05/05

15u00

KVV Zelzate

-

K.S.V.O.

1

SC.E. AALST

29

55

2

KVK Ninove

29

52

3

KFC Merelbeke

29

48

4

KSC Dikkelvenne

29

46

5

Cercle Brugge U23

29

44

6

KSV Oostkamp

29

43

6

KFC Voorde-Appelterre

29

43

8

FC Gullegem

29

40

9

K.S.V.O

29

39

9

Jong Essevee

29

39

11

Olsa Brakel

29

38

11

KM Torhout

29

38

13

KRC Gent

29

36

13

KFC Mandel United

29

36

13

KVV Zelzate

29

36

16

RC Harelbeke

29

31

17

KFC Sparta Petegem

29

29

18

RFC Wetteren

29

28

1

Lorenzo Heirwegh

7

2

Matt Demets

6

3

Casper de Buysscher

4

4

Jerome Mezine

3

4

Victor Van Meenen

3

6

Robin Van Wambeke

2

6

Robbe De Waele

2

6

Jarno Jourquin

2

6

Rune Vandenborre

2

10

Vladimir Van De Wiel

1

10

Guillaume Cnudde

1

10

Jérome Lyssens

1

10

Owngoal

1