Gisterenavond heeft de beheerraad besloten tot de vastlegging van de nieuwe coach en hoofdtrainer.

We zijn verheugd te kunnen melden dat Stefan Leleu opnieuw deze taak op zich zal nemen.Stefan voorstellen aan u, hoeft niet, u kent hem, ongetwijfeld.

Hij speelde professioneel voetbal bij o.a. Kortrijk, Antwerp, en voetbalde Europees met Zulte Waregem.

Als kapitein van de Gaverbeek-boys, mocht hij in 2006 in het Koning Boudewijnstadion, de Belgische Beker in de hoogte steken.

Maar wij kennen Stefan vooral als de architect van het "tijdperk Leleu" uit onze 100 jarige clubgeschiedenis !We kregen meerdere aanbiedingen, de beheerraad was echter unaniem omtrent de kandidatuur van Stefan.

Hij beschikt over veel kunde en ervaring, tomeloze inzet, en een torenhoog club engagement.

Samen met zijn visie om de eigen jeugd zo veel en zo correct mogelijk in te passen in het eerste elftal, is hij de geschikte trainer.We staan voor uitdagende tijden.

Enkele vaste waarden verlieten de club, en er werd gericht gezocht naar nieuwe spelers die ervaring, kwaliteit, teamspirit en engagement bij brengen.

Gekoppeld aan onze sterke jeugdwerking én de gemotiveerde visie bij Stefan, zijn we overtuigd dat er ook komend jaar jeugdige elementen zullen doorgroeien.Als club willen we volgend seizoen bovenaan in onze reeks meedraaien, en op ons op alle vlakken gezond voorbereiden om de kansen die zich tot een promotie zouden aanbieden, met overtuiging te grijpen.Met Stefan werd een overeenkomst voor de komende twee seizoenen aangegaan.

Hij zal tevens zijn actuele taak als sportief manager verder zetten, in een continue samenwerking met Guido Vandenabeele.Tot slot wil ik het voorbije seizoen afsluiten met een woord van dank aan spelers en trainersstaf.

Het zal uiteindelijk een historisch en niet afgesloten seizoen zijn, maar we behaalden de 4de plaats, na een fantastische heenronde met heel wat spectaculaire wedstrijden.

We kunnen voldaan terugkijken op ons eerste seizoen in 2de Amateur.

We dienden afscheid te nemen van trainer Stijn Meert, en wensen hem alle succes in zijn verdere trainersloopbaan.De komende periode wordt voor ons allen ietwat speciaal en ongezien, en voetbal-loos.Ik hoop u allen binnen enkele weken, gezond en wel, terug te ontmoeten bij de voorbereiding en start van het nieuwe seizoen.Zorg goed voor uzelf en uw naasten !