KSVO voortzitter Kurt Vandeputte, KSVO manager Guido Vandenabeele en Guy De Vreese, gerechtigde correspondent Sparta Bevere, slaan vanaf volgend seizoen de handen in elkaar    

KSVO heeft beslist om een samenwerking met Sparta Bevere op te starten.
Sparta Bevere stond op het punt zijn werking stop te zetten. De samenwerking met KSVO zorgt er mee voor dat Bevere met een eerste elftal, dat momenteel in 3de provinciale uitkomt, verder kan. 
Op termijn is het de bedoeling dat Sparta Bevere wordt omgevormd naar KSVO-B, maar dat is volgend seizoen zeker nog niet het geval.  Wél is het volgend jaar al de bedoeling dan een 6-tal KSVO spelers aan Sparta Bevere zullen worden ter beschikking gesteld.
 
KSVO is van mening dat het niet goed zou zijn voor het voetbal in Oudenaarde, indien opnieuw een club zou verdwijnen. Het is onze intentie er mee voor te zorgen dat iedereen in Oudenaarde op zijn niveau zou moeten kunnen voetballen.
De samenwerking met Bevere staat niet in de weg dat ook met andere clubs zoals Eine en Volkegem kan bekeken worden hoe de verschillende clubs beter kunnen samenwerken in het belang van het voetbal in Oudenaarde.
 
Ook het behoud van de 2 terreinen heeft meegespeeld in de beslissing. Er wordt in dit verband overwogen om de beloften van KSVO volgend jaar op het terrein van Bevere te laten spelen.Er zal een projectteam worden opgestart om de samenwerking op een zo goed mogelijke manier te laten verlopen.

Sportieve groeten,

Guido Vandenabeele
 woensdag 24/07 om 19u00

SK Roeselare

V/S

K.S.V.O.


24/07

19u00

SK Roeselare

-

K.S.V.O.

26/07

20u00

K.S.V.O.

-

K.A.A. GENT B-Team

03/08

17u00

K.S.V.O.

-

Club NXT

1

K.S.V.O

0

0

1

KRC Gent

0

0

1

KVK Westhoek

0

0

1

FC Gullegem

0

0

1

RC Harelbeke

0

0

1

KSC Dikkelvenne

0

0

1

KFC Sparta Petegem

0

0

1

Olsa Brakel

0

0

1

KVV Zelzate

0

0

1

Jong Essevee

0

0

1

KM Torhout

0

0

1

KSV Oostkamp

0

0

1

KFC Voorde-Appelterre

0

0

1

KVC Westerlo B

0

0

1

SK Roeselare

0

0

1

FC Lebbeke

0

0

Nog geen resultaten. De competitie is nog niet gestart